Ημιμασίφ Κουζίνα Dream

Ημιμασίφ Κουζίνα Dream

Ημιμασίφ ξύλινη κουζίνα σε πέντε (5) χρώματα.

Η συγκεκριμένη κουζίνα  είναι από ημιμασίφ  ξύλο με ταμπλά με ένα  νεοκλασσικό ύφος.

Κομψότητα στην κουζίνα

Μια ρομαντική γραμμή που διαγράφει μια λύση ισορροπίας μεταξύ της τεχνικής καινοτομίας και της συνέχειας με την παράδοση.
Η μεγάλη γκάμα των ξύλων που διατίθενται για αυτό το μοντέλο κάνει Dream κουζίνα ευέλικτο και πολλαπλών χρήσεων.
Τα σχήματα είναι κομψά, το έργο είναι πρακτικό και λειτουργικό.
Όνειρο περιέχει κομψότητα και την παράδοση σε ένα σχέδιο μελετημένο για να δώσει χώρο για τις σύγχρονες και τεχνολογικές λύσεις.

Η χαρά της κομψότητας στην κουζίνα αντικατοπτρίζεται στην επιλογή των αποστάγματα, στο ζεστό και εκλεπτυσμένο τόνους. Η «χρυσή γη” φινίρισμα είναι ένα παράδειγμα του πώς η επιλογή του χρώματος μπορεί να δημιουργήσει μια άνετη και ταυτόχρονα κομψή ατμόσφαιρα.
Η βιβλιοθήκη ενσωματωμένη στο πλάι της μονάδας είναι μια πρωτότυπη και λειτουργική λεπτομέρεια που υποδηλώνει μια πολυλειτουργική και ευέλικτη κουζίνα. Τα σχήματα και ήχους καθορίζουν γραμμική, απλή και ταυτόχρονα ζεστό και κομψό προφίλ.

Μια ευέλικτη και σπονδυλωτή δομή εκτυλίσσεται σε ένα άνετο καθιστικό. Όνειρο ανταποκρίνεται στις διάφορες ανάγκες επίπλωσης μέσα από ένα λειτουργικό και έξυπνο σχέδιο.
Ο συνδυασμός του ξύλου και γυάλινες πόρτες στο διακριτικό τελείωμα Βανίλια σκιαγραφεί μια ιδιαίτερα συναρπαστική, κομψό και ευέλικτο χώρο μελετημένο σε κάθε λεπτομέρεια.
Η αποκλειστική πόρτα φινίρισμα αλευρώδεις Oak κάνει Dream κουζίνα μοναδικό στο είδος του, όπου η κομψότητα δεν είναι σίγουρα μια επιλογή.

Το Mayflower φινίρισμα εντάχθηκε χρώμα Μόκα και με απλή και γραμμική κούνημα ανταποκρίνονται στις αρχές του κλασσικού κουζίνα, η οποία μπορεί να γίνει σύγχρονη, όταν είναι απαραίτητο, χάρη στις λεπτομέρειες, όπως το πόδι της χερσονήσου εισάγεται με επιχρωμιωμένο φινίρισμα.
Η σύνθεση χαρακτηρίζεται από τις επικαλυπτόμενες μονάδες τοίχου σε αλευρώδεις Oak ξύλο πόρτα και Mayflower μονάδες βάσης. Η χερσόνησος είναι μια τέλεια γωνία πρωινό απρόσκοπτα εντάχθηκε στο πάγκο και με στυλ με τα κόπρανα.

Τα μέτωπα τα συρτάρια και οι πόρτες που χαρακτηρίζεται από το γείσο με ένα ουσιαστικό και κομψά διακοσμητικά στολίσματα. Σε αυτή τη σύνθεση, το φινίρισμα Mayflower τυλίγει εξελιγμένα σχήματα που κρύβουν μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, τελευταίας γενιάς ηλεκτρικών συσκευών και εξαιρετικές λύσεις που εξοικονομούν χώρο.
Όνειρο είναι ο χώρος, η ευελιξία και η ορθολογική σπονδυλωτής, όλα σε ένα. Οι μεγάλες επιφάνειες εργασίας και τα στοιχεία που μελετήθηκαν για να προσφέρουν μέγιστη άνεση χαρακτηρίζουν τη σύνθεση και έχουν επιπτώσεις για τη σύγχρονη και ταυτόχρονα παραδοσιακό σχεδιασμό.

 Πατήστε τις εικόνες για μεγέθυνση.

 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

  • Μοντελο Dream ΔΡΥΣ-ΦΡΑΞΙΝΟΣ ΒΑΦΗ ΚΑΙ ΛΑΚΑ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΠΟΡΩΝ
  • Πορτάκι δρυς πάχ. 24: κορνίζα από δρυ μασίφ με πάνελ από καπλαμά σε δρυ από σύμπλεγμα ινών ξύλου.
  • Πορτάκι φράξινος βαφή πάχ. 24: κορνίζα από φράξινο μασίφ με πάνελ από καπλαμά σε φράξινο από σύμπλεγμα ινών ξύλου.
  • Πορτάκι φράξινος λάκα ανοιχτών πόρων πάχ. 24: κορνίζα από φράξινο μασίφ με πάνελ από καπλαμά σε φράξινο από σύμπλεγμα ινών ξύλου.
  • Γυάλινο πορτάκι πάχ. 24: κορνίζα από δρυ και φράξινο μασίφ με γυαλί σατέν σκληρυμένο πάχ. 4 mm.
  • Σκελετός: από αδιάβροχη μελαμίνη κατηγορίας Ε1 πάχ. 18 mm.
  • Εγγύηση 10 ετων
  • Προβλεπόμενος χρόνος παράδοσης 30 ημέρες

Ενδιαφέρομαι για τη Νεοκλασσικη Κουζινα Dream!
Ρωτήστε μας και εμείς θα απαντήσουμε!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top