Προφιλ

Η εταιρεία Dream Kitchen ιδρύθηκε με σκοπό να εκπληρώσει τα όνειρα και τις επιθυμίες των πελατών της για ένα ολοκληρωμένο, λειτουργικό και ζεστό περιβάλλον από το χώρο της κουζίνας μέχρι το χώρο του υπνοδωματίου.

Η πολυετής εμπειρία των τεχνικών και του προσωπικού μας σε συνδυασμό με την ποιότητα των προϊόντων μας σας υπόσχονται το τέλειο αποτέλεσμα για το χώρο σας, το οποίο φυσικά θα φροντίζουν να ταιρίαζει στην ιδιοσυγκρασία και το γούστο του καθενός.

Η Dream Kitchen σε συνεργασία με την Groupo Turi στο χώρο του επίπλου κουζίνας παρέχει άπειρες λύσεις μέσα απο ένα ευρύ φάσμα προϊόντων παρέχοντας σας τη δυνατότητα συνδυασμών και επιλογών για τον προσωπικό σας παράδεισο.

Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, την σταθερότητα και την αισθητική ανανεώνετε το χώρο σας επιλέγοντας μοντέρνα ή παραδοσιακή κουζίνα, ντουλάπα και έπιπλα υπνοδωματίου, σύνθεση καθιστικού, εσωτερική πόρτα και πόρτα ασφαλείας και έπιπλα μπάνιου.

Με την καλύτερη αναλογία τιμής και ποιότητας είμαστε διατεθειμένοι να σας παρέχουμε οτιδήποτε χρειαστείτε με συνέπεια και σεβασμό στη δουλειά μας και στον πελάτη.

Στόχος της εταιρίας μας είναι πάνω απ΄ όλα να μένει ευχαριστημένος ο πελάτη μας.Και αυτό το πετυχαίνουμε προσφέροντας τα καλύτερα προιόντα στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Αναλαμβάνουμε τα πάντα μέσα στο σπίτι από χώρο της κουζίνας μέχρι το καθιστικό.Από ολοκληρωμένες λύσεις σπιτιού μέχρι ανακαίνιση των ήδη υπαρχόντων επίπλων.

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι οι διαστάσεις του χώρου σας.

Τα προιόντα μας έρχονται κυρίως από το εξωτερικό,μεταφέρονται απ’ευθείας στο χώρο σας με δικό μας έμπειρο συνεργάτη μεταφορών με δική μας ευθύνη και τοποθετούνται από το εξειδικευμένο συνεργείο μας.

Φυσικά μετά το πέρας των εργασιών,είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε ακόμη και για άμεση αντκατάσταστη κάποιου ελαττωματικού προιόντος.

Ένα μεγάλο ατού τις εταιρίας είναι ο αρκετά κατατοπιστικός,εργονομικός και με τι δική σας τελική πινελιά άριστος σχεδιασμός βασισμένος στις προσωπικές σας ανάγκες,

που έχει ως σκοπό να αποφύγουμε οποιοδήποτε σφάλμα θα μπορούσε να συμβεί πριν αλλά και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.

Δεν θα μπορούσαμε βέβαια να παραλείψουμε τις προνομιακές τιμές οι οποίες είναι συμφέρουσες για το πορτοφόλι του πελάτη μας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε τηλεφωνικά,μέσω email.

Για ένα λειτουργικό και ευχάριστο χώρο,εμπειστευτείτε τη DREAM KITCHEN.

Top