Ανακαίνηση Έπιπλων Κουζίνας

Τι θα μπορούσε να μετατρέψει ένα σπίτι περισσότερο από μια νέα κουζίνα;   Όχι πολλά!

Είτε πρόκειται να κάνετε μια πλήρη ανακαίνιση και τον επανασχεδιασμό ή να κάνετε επιφανειακές αλλαγές με έναν μικρό προϋπολογισμό, θα βρείτε τις ιδέες, τα προϊόντα, και την έμπνευση εδώ.

Μάθετε για το σχεδιασμό κουζίνας, τις συσκευές, τα ντουλάπια κουζίνας,τους  πάγκους,τα  υλικά, τους φωτισμούς, και τα φανταστικά σχέδια κουζίνας online.

Βρείτε ιδέες για την ανακαίνιση ή διαμόρφωση της κουζίνας στην Dream Kitchen.

Το πιο σημαντικό μέρος του σύγχρονου σχεδίου κουζινών είναι να βρεθεί ένα σχέδιο που λειτουργεί για σας.

Οι περισσότερες σύγχρονες κουζίνες είναι τονισμένες με κομψούς πάγκους, μοντέρνες συσκευές και πόρτες ερμαρίων, και την ελάχιστη ακαταστασία.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε  είναι ότι “Δεν έχει σημασία αν είναι μοντέρνα ή σε άλλο ύφος αρκεί να είναι αυτό που επιθυμείτε  και σας κάνει να χαμογελάτε όταν μπαίνετε στο δωμάτιο. “

Ερμάρια και Αποθήκευση
Τάσεις στη σύγχρονη κουζίνα  περιλαμβάνουν την αύξηση της ποικιλίας που χρησιμοποιείται από ξύλα και από χρώματα. Οι όψεις ξύλου  έχουν γίνει ολοένα και πιο δημοφιλής επίσης. Οι γυάλινες πόρτες και τα ανοιχτά ράφια είναι καυτές τάσεις. Η Σύγχρονη κουζίνα διαθέτει και καινοτόμες τεχνικές αποθήκευσης. Τα βάσεως ερμάρια χαρακτηρίζονται συχνά με pull-out μονάδες αποθήκευσης,με περιστρεφόμενα ράφια και άλλων ειδών μηχανισμούς.
Υπάρχουν ακόμα και αρκετοί μηχανισμοί για τα κρεμαστά ερμάρια που κάνουν την ζωή σας ποιο εύκολη.

Πάγκοι
Κεραμικών πλακιδίων και φυσικών λίθων έχουν γίνει από τις δημοφιλέστερες επιλογές για τις σύγχρονες  κουζίνες. Παρά το γεγονός ότι δημιουργούν ένα κομψό αποτέλεσμα, πρέπει να εξετάσετε το είδος της πέτρας που θα  χρησιμοποιήσετε για πάγκο σας. Μαρμάρου και γρανίτη είναι δημοφιλείς επιλογές που είναι πιο εύκολο να διατηρηθούν.Εμείς προτείνουμε  λύση είναι Βακελίτη σε χρωματισμούς μαρμάρων,γρανιτών και χαλαζία.

Συσκευές
Δημοφιλή χαρακτηριστικά για συσκευές κουζίνας περιλαμβάνουν ενεργειακά αποδοτικού εξοπλισμού με διάφορα high-tech χαρακτηριστικά. Για μια σύγχρονη κουζίνα, επιλέγουμε συσκευές που έχουν μια κομψή εμφάνιση, όπως ο ανοξείδωτος χάλυβας, ή είναι σχεδιασμένες με χάλκινα πλαίσια για να ταιριάζει με το ύφος τις κουζίνας για ένα βελτιωμένο αποτέλεσμα.
Σύγχρονη φούρνοι διαθέτουν πολλές ρυθμίσεις  και συρτάρια θέρμανσης, τα ψυγεία λειτουργούν με μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση. Οι φούρνοι μικροκυμάτων ενσωματώνονται στα ερμάρια , επιτρέποντας την πιο αποτελεσματική χρήση του χώρου.

No Responses

  1. Αδαμαντια says:

    Καλησπερα. Η κουζινα του σπιτιου μου χρειαζεται καποιες βελτιωσεις οπως να τοποθετηθει κατι πανω απο τον παγκο και επισης θα ηθελα να αντικατασταθει το τραπεζι της κουζινας με ενα μεγαλυετρης επιφανειας και στο κατω μερος να εχει ντουλαπι. Θα μπορουσατε να με βοηθησετε στο πως θα μπορουσαν να γινουν αυτα;,
    Ευχαριστω εκ των προτερων

Ρωτήστε μας και εμείς θα απαντήσουμε!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top